Monday - Friday, from 12-00 to 16:00
Saturday - Sunday, from 11-00 to 16:00
Monday - Friday, from 12-00 to 00:00 (до последнего клиента)
Saturday - Sunday, from 16-00 to 00:00
Saxon, a stately black racehorse, was the first to wear New York tobacco heir Pierre Lorillard’s signature racing colors of cherry & black. The stallion won the Belmont Stakes in 1874 and sired more winners in retirement. Saxon’s career, respectable as it was, paled in comparison to his unassuming stable mate: the indefatigable PAROLE.
Born in 1873, PAROLE had the physical bearing of a field horse. He was hardly expected to be a champion—but win he did, all around the nation and across the Pond too. The English labeled him the “Yankee Mule,” and described him as “light-necked, rough-coated, leggy and curby knocked”. PAROLE quickly became one of the few American horses ever to win prime English events. When he retired at twelve, he had earned more money than any racehorse in America. He inspired a feverish new interest in racing—even inspiring an NYC crafted spirit, “PAROLE Whiskey."
Brad Farmerie took a year hiatus from college to move to London and witness firsthand the culinary revolution taking place in the UK. He embarked on a quest for culture and global cuisine, which led to a Grande Diplome from Le Cordon Bleu and seven years of worldwide travel. Kitchen experience in one, two, and three Michelin star restaurants developed his technique, but it was the renowned chef Peter Gordon’s free-spirited fusion that resonated with Farmerie at The Sugar Club in 1996, and later in 2002 when he helped Gordon and fellow NZ chef Anna Hansen open The Providores. Farmerie returned to the States to open the ever eclectic PUBLIC with AvroKO Hospitality Group in 2003, garnering 2 James Beard awards and a Michelin Star. Farmerie and AvroKO followed this success with Asian gin den, Madam Geneva (2008), the meat-centric Saxon + Parole (2011), and neighborhood cocktail bar The Daily (2012). Most recently, Brad and AHG have expanded the Saxon + Parole brand with an outpost in Moscow, Russia (2013), and have created the inflight menu for JetBlue’s recently launched Mint experience (2014). Farmerie has been named a “Rising Star” by Star Chefs (2005), an “Emerging Tastemaker” by Food Arts magazine (2007), “winner” on TV show Iron Chef America (2009), “Prince of Porc” from whole hog connoisseurs Cochon 555 (2011), and “dad” by his children Bruno and Scarlet (ongoing).
Бap Saxon + Parole не уступает ресторану. В 2013 году бар Saxon + Parole был признан «Лучшим ресторанным баром мира» по версии престижного конкурса Tales of the Cocktail, проводившемся на родине коктейльной культуры, в Новом Орлеане.
Создатели коктейльной карта московского ресторана Saxon + Parole, выдающиеся бартендеры Парен Янг, Масашпро Урушидо и Линден Прайд, взяли за основу нестареющую классику оригинальных рецептов лучших американских коктейлей и актуализировали их большим количеством натуральных ингредиентов, изготовленных вручную. Натуральность во всем и отсутствие химических добавок и сиропов — основополагающий принцип миксологпи в Saxon + Parole.
В винном карте Saxon + Parole представлены классические регионы Европы, дополненные интересными позициями из Нового Света. Особое место в кар ге занимают вина Америки — как Северной, так и Южной, включая культовых производителен из Напы и Сономы. Также внимание стоит обратить на коллекцию шампанских вин, в основном из Франции и от небольших производителей.
Four partners, 14 years, multiple disciplines rooted in hospitality.
New York-headquartered design-and-concept firm AvroKO, is equally adept at the varied disciplines of architecture, furniture, graphics, and even fashion. Founded by 4 additional partners - Adam Farmerie, William Harris, Greg Bradshaw and Kristina O'Neal - each contributing a unique vision to the company's multifaceted design mission. AvroKO has established a new paradigm in the hospitality industry, encompassing a multitude of disciplines and creating thoughtful, provocative architecture, brands, products, and environments.
AvroKO's spirit of adventure and entrepreneurial curiosity has also inspired the Principals to pursue their own “self-propelled" projects, such as residential development, furniture lines, and several restaurants and bars which are wholly conceived, designed, owned, and operated by the company. These include PUBLIC, The Daily, Saxon + Parole, Madam Geneva, GENUINE Roadside, GENUINE Superette and GENUINE Liquorette in NYC; and Saxon + Parole, Moscow.
В московском меню Бред Фермери сделал упор на мясе на гриле и морских деликатесах. Так же в меню можно найти хиты из ньо-Йоркского меню — мусс из грибов портобелло с желе из виски и знаменитый стрип-стейк, который подается с мозговой костью, наполненой беарнским соусом.
Если вы хотите поужинать компанией от 6-ти человек, мы рекомендуем заранее забронировать стол по телефону +7 (903) 755-03-43 или по электронному адресу info@saxonandparole.ru — наш менеджер найдет вам уютное место и поможет сделать предварительный заказ.
Мы можем сдвигать столы, но помимо этого рады предложить вам забронировать Гостиную, где свободно могут поужинать 20 - 25 человек.
Понедельник - Пятница, с 12-00 до 00:00
Суббота - Воскресенье, с 11-00 до 00:00
Кухня принимает заказы до 23:40,
в пятницу и субботу до 00:00
Smart-casual
Мы принимаем к оплате карты платежных систем Visa, MasterCard и American Express
В меню вы можете найти несколько вегетаринекпх позиций.
Если у вас есть аллергия на какие-то ингредиенты или специальная диета, не забудьте сообщить нам об этом заранее.
Мы всегда рады принять в команду талантливых людей. Вы можете отправить свое резюме по адресу
info@saxonandparole.ru